13 Reasons Why, o moarte importantă anunțată în teaser

Fanii serialului 13 Reasons Why sunt in soc. Pe langa anuntarea datei lansarii sezonului 3 – atat de asteptat de altfel – Netflix a dezvaluit si un teaser care ne da palpitatii. Asta deoarece un personaj important urmeaza sa moara, asasinat.

Netflix tocmai a anuntat faptul ca sezonul 3 va fi difuzat mai repede decat a prevazut, incepand cu data de 23 august. O veste mai putin buna este aceea ca platforma a impartasit in egala masura un prim teaser care risca sa ii socheze pe fanii serialului.

O moarte anuntata. Drept urmare, aflam din acest teaser de moartea unui elev de la liceul Liberty care nu este nimeni altul decat Bryce Walker. Spre deosebire de Hannah, acesta nu s-a sinucis, a fost asasinat. Intreg sezonul (compus din 13 episoade) se va axa pe aceasta problematica. Cine l-a ucis pe Bryce Walker?

Cine se face vinovat de aceasta crima? In realitate, de-a lungul vremii Bryce si-a facut o multime de dusmani dupa ce le-a violat pe Jessica si pe Hannah. Insa a fost condamnat doar la 3 luni sub supraveghere pentru faptele sale. In cele din urma a fost transferat la un liceu privat. De aceea, ne putem imagina cine a decis sa isi faca dreptate. Sa fie vorba despre Jensen (Dylan Minnette), Tony Padilla (Christian Navarro), Jessica Davis (Alisha Boe) sau Justin Foley (Brandon Flynn)? Va trebui sa mai avem doar cateva zile rabdare pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare. O alta veste – Netflix a anuntat in egala masura ca serialul va beneficia si de un sezon 4.

Intriga sezonului 3 va debuta la 8 luni de la evenimentele petrecute in sezonul 2 si toti elevii din cadrul liceului Liberty High sunt vazuti acum drept potentiali suspecti in asasinarea lui Bryce. Serialul ne promite 13 episoade presarate de suspans si tensiune.

Iata pe scurt povestea sezonului 3. La 8 luni de cand au reusit sa il impiedice pe Tyler sa comita un act teribil, Clay, Tony, Jessica, Zach, Justin si Alex reusesc sa gaseasca solutii prin care sa imparta aceasta povara, ajutandu-l totodata pe Tyler in calea sa spre recuperare. Atunci cand un jucator dispare dupa un meci de fotbal, Clay este interogat de politie. Moment in care un strain patrunde in grup prin intermediul unei anchete care risca sa dezvaluie cele mai intime secrete ale personajelor.

Lasă un răspuns