5 idei de ținute de inspirație Army

Stilul army este cel care revine mereu în forță, sezon după sezon, care este mereu tot mai glamour și mai sofisticat. Este un stil cu cele mai frumoase piese vestimentare concepute ca să atragă atenția asupra ta. Dacă ai nevoie de inspirație, iată câteva ținute care să te inspire.

O ținută plin de stil. Fusta tip pantalon este una din cele mai trendy piese vestimentare ale sezonului primăvară-vară 2021. O fustă tip pantalon în nuanțe de verde kaki, mai scurtă și mai fluidă, cu talia înaltă va arăta foarte bine alături de un top cropped și de o vestă mai loose peste. Ținuta ideală pentru a ieși în oraș. Un look army de femme fatale!

O ținută colorată. Ținutele army pot să fie aât practice, cât și cele mai șic. O fustă în nuanțe de kaki, mini, cu cele mai șic detalii arată foarte bine la un top cu motive florale. Vei obține un look de inspirație safari dar sexy și feminin cu ajutorul sandalelor cu toc.

O frumusețe temerară. Poartă o vestă maxi, în nuanțe de kaki, lungă lungă la o pereche blugi skinny în nuanțe de negru și cu tăieturi la genunchi și la o cămașă albă, fluidă. O ținută minimalistă dar cu un efect maximum.

O ținută sofisticată. Cel mai frumos model de rochiță neagră va fi cel mai bine pus în valoare de un sacou elegant în nuanțe de kaki. O lungime midi și detaliile precum dantela, șireturile sau transparența sunt cele mai potrivite.

O rochie tip cămașă pusă în valoare de accesorii kaki. O rochie tip cămașă, lejeră, fluidă, arată cel mai bine alături de o curea tip Obi în nuanțe de kaki, de o poșetă tip bucket și de sandale în nunațe de nude. Rochiile în nuanțe de nude sau de roșu sunt cele mai bune idei pentru a pune în valoare accesoriile kaki.

Lasă un răspuns