Cable Girls revin pe Netflix cu sezonul 4

Cu o luna mai devreme decat anul trecut vom putea urmari noul sezon al serialului de succes Cable Girls (aka Las Chicas del Cable) care va fi difuzat incepand cu 9 august pe Netflix.

Daca nu cunosti inca acest serial al lui Ramon Campos si Gema R.Neira, afla ca actiunea serialului este stabilita in anul 1920 si ne propune sa urmarim patru centraliste din cadrul Companiei Nationale de Telefonie care isi doresc o adevarata revolutie in domeniu si incearca sa gestioneze dragostea si prietenia intr-un mediu profesional modern.

Sezonul 4 al serialului Cable Girls incepe in septembrie 1931, la un an de la explozia petrecuta in Cadrul Companiei de Telefoane. Este si un moment important din istoria Spaniei, datorita proclamarii Republicii si luptei pentru egalitatea dintre sexe. Fetele, care lupta pentru a avea acces la educatie, la functiile publice, rezervate barbatilor si pentru dreptul la vot, au de trecut o multime de obstacole in drumul lor spre libertate.

Intrebarea care este pe buzele tututor odata cu vestea lansarii acestui nou sezon este aceea daca Francisco este cu adevarat mort. In plus, Luis fernandez isi face aparitia in acest serial cu personajul Pedro Guzman. Angeles va parasi acest serial.

Dupa Casa del Papel, serial reinnoit pentru un sezon cu numarul 3, Netflix a decis sa reinnoiasca si serialul Cable Girls pentru un sezon 4 care urmeaza sa fie difuzat incepand cu data de 9 august. In timpul editiei cu numarul 5 al Premios Platino din Mexic, Blanca Suarez a primit premiul pentru interpretarea feminina in acest serial. Sezonul 3 al serialului s-a bucurat de un succes enorm in randul telespectatorilor si vestea buna este aceea ca Nadia de Santiago (alias Marga) a anuntat faptul ca Cable Girls va reveni curand cu un nou sezon. Conform informatiilor dezvaluite, Luis Fernandez si Anne Moliner vor face parte din distributie. Personajul Pedro Guzman interpretat de Luis Fernandez a fost vazut deja in serial. Este un vechi amic al Lidiei Aguilar care a revenit sa ii ceara acesteoa ajutorul deoarece are probleme. Are doar in ea incredere. Intrebarea majora este aceea daca Francisco Gomez interpretat de Yon Gonzales se va reintoarce in acest sezon sau daca a murit.

Din distributia acestui nou sezon fac parte actori precum Blanca Suárez, Ana Fernández, Nadia de Santiago, Maggie Civantos, Martiño Rivas, Concha Velasco, Ángela Cremonte, Yon González, Ana Polvorosa, Borja Luna, Nico Romero, Antonio Velázque si Ernesto Alterio.

Lasă un răspuns