Care este cel mai frumos duo al acestui sezon?

De ceva vreme încoace, cea mai forte tendință din domeniul modei este cea a suprapunerilor. Se poartă peste tot un top cropped peste o cămașă, o rochie peste pantaloni sau un maiou peste tricou.

Care este însă cel mai frumos duo al acestei primăveri? O salopetă sau o rochie cu bretele fine purtată peste un top.

Zici că este o suprapunere surprinzătoare sau îndrăzneață? Nu chiar, deoarece acest duo a fost foarte trendy deja în anii 1990. Datorită acestei noi tendințe este posibil de acum înainte să porți un tricou pe sub o rochie sau un top cu bretele fine. Tedința propune chiar să se poarte un tricou sau un maiou cu bretele fine pe sub un tricou fără mâneci sau o bustieră chiar.

Cum se poartă acest duo? Mixul dintre aceste două piese vestimentare face adevărate ravagii. Tendința a invadat toate podiumurile în timpul faimoaselor evenimente de tip Fashion Week iar toate fashionistele nu se mai despart de acest duo. Tricoul cu mânecile scurte sau lungi se poate purta foarte bine alături de un caftan și de o pereche de blugi sau de o rochie lungă cu imprimeuri și teniși Converse pentru cel mai frumos look casual.

Se poate purta chiar și cu o rochie scurtă sau cu crăpături sau chiar alături de o salopetă pentru cel mai șic look. Cu alte cuvinte, ai de unde alege, existând o mulțime de modele care se pot adapta tuturor gusturilor și stilurilor.

Datorită acestei tendințe, cu siguranță că nu vei mai vedea tricoul cu aceiași ochi. Acest duo este alternativa perfectă pentru cele care vor să poarte maioul preferat când este puțin mai rece sau pentru cele mai pudice care nu pot purta un maiou cu ștrasuri singur. Acesta arată perfect peste un tricou alb. Poți încerca și cel mai frumos duo- un top negru peste care să porți un maiou roșu.

Lasă un răspuns