Cele mai bune seriale Amazon Prime Video de pe luna aprilie

La fel ca si in fiecare luna si catalogul Amazon Prime Video se imbogateste cu o multime de seriale si de filme, foarte bune. Si luna aprilie se anunta si ea foarte interesanta, asta e sigur.

De la serialul cult Parks and Recreation, adaptarea cartii fenomen, Zoo Station: The Story of Christiane F. in serial, We Children from Bahnhof Zoo, pana la documentarul eveniment despre Britney Spears, vei avea ce savura aici, aste e sigur.

Parks and Recreation. Unul din cele mai culte si mai populare sitcomuri ajunge pe Amazon Prime Video. Imaginat de catre Greg Daniels si Michael Schur, cei care au creat si versiunea US de la The Office, serialul se desfasoara in orasul imaginar Pawnee, Indiana. Se urmareste aici viata de zi cu zi a celor de la departamentul de parcuri si activitati pentru timp liber. Problema este ca toti angajatii de aici sunt incompetenti, dar atat de incompetenti ca sunt de-a dreptul hilari mai ales in contrast cu ambitiile sefului lor, Leslie.

We Children from Bahnhof Zoo. Un nou serial original Amazon Prime Video care urmareste 6 adolescenti, Christiane, Stelle, Babsi, Axel, Benno si Michi care vor sa traiasca din plin noptile berlineze si care fac excese dupa excese, spre dezamagirea parintilor si profesorilor lor. Oare va fi un serial fenomen pentru Amazon Prime Video, dupa cum a fost si Euphoria pentru HBO?

Dowtown Abbey. Aristocratul Lord Grantham se afla intr-o pozitie destul de delicata. Toti mostenitorii au pierit intr-un naufragiu si nu poate sa transmita titlul sau fiicei sale mai mari. Matthew Crawley, un verisor mai indepartat soseste la castel pentru a reclama el titlul.

Station 19. Este un spin-off de la Grey’s Anatomy, unde ni se prezinta aventurile unui grup de pompieri din Seattle. Andy Herrera este un fost soldat care va trebui sa concilieze viata sa profesionala cu cea personala, un lucru deloc usor.

Lasă un răspuns