Cele mai geniale vrăjitoare din seriale

Nu toate vrajitoarele traiesc la Salem. Si unele vrajitoare din seriale sunt extrem de puternice si sunt cele mai memorabile si chiar marcheaza serialele in care apar.

Iata deci care sunt cele mai geniale vrajitoare din seriale. Sa vedem care este preferata ta.

Surorile Halliwell, Charmed. Surorile Halliwell au deblocat puterea celor trei, folosindu-se de puterile lor pentru a proteja umanitatea de demoni si de fortele obscure. Atunci cand Prue a decedat in timpul celui de-al treilea sezon din „Charmed”, Paige a intrat in scena pentru a forma cel mai puternic trio de vrajitoare vazut vreodata.

Willow Rosenberg, „Buffy, The Vampire Slayer”. Willow a stiut mereu cum sa creeze cele mai magice momente pe micul ecran. Chiar si atunci cand a devenit complet sumbra. Inca ne mai amintim de momentul in care a ajuns la Warren Mears pentru a razbuna moartea iubirii sale dintotdeauna…

Regina, Once Upon A Time. Regina malefica din Storybrooke din serialul „Once Upon A Time” a devenit incet dar sigur vrajitoare buna. Trecutul sau este unul plin de evenimente tragice care au facut-o sa traiasca prin intermediul magiei negre, dar cu Snow, anturajul sau, Regina a dovedit din plin ca poate sa aiba o inima foarte mare.

Davina, The Originals. Davina este o vrajitoare adolescenta extrem de puternica care a fost implicata intr-o lupta foarte mare pentru putere, intre vampiri si varcolaci. Dupa ce aceasta a invatat cum sa isi stapaneasca puterile, aluat sub stapanire si orasul New Orleans.

Freya Bauchamp, Witches of the East End. Freya a avut numeroase vieti. A murit mereu de tanara si a renascut de fiecare data tot ca vrajitoare. Si chiar daca era destul de puternica pentru a face potiuni si premonitii, in domeniul iubirii chiar nu prea a avut noroc, din pacate.

Fiona Goodge, American Horror Story:Coven. Fiona cea foarte glamour, a fost vrajitoarea suprema a clanului Salem in cautare de suprematie. In orice caz, a facut in sa fel incat fiicele lui Miss Robichaux sa stie cum sa isi exploateze din plin potentialul.

Bonnie Bennett, The Vampire Diaries. Lucrurile erau cu mult mai simple pentru Bonnie atunci cand tot ce facea cu ajutorul magiei erau niste pene plutitoare… in calitate de vrajitoare rezidenta in Mistyc Falls si ultima descendenta a clanului Bennett, Bonnie a pacalit moartea de cateva ori si si-a folosit puterile pentru a-si salva prietenii de foarte multe ori.

Melisandra, Game of Thrones. Aceasta preoteasa profetica a dat nastere unui monstru de umbra si ne-a facut pe toti sa credem in puterea Domnului luminii.

Josie si Lizzie Saltzman, Legacies. Sunt surori gemene, ultimele pentru a termina fuziunea unde cea mai puternica dintre surori absoarbe puterea celeilalte, in timp ce geamana mai slaba moare.

Lasă un răspuns