Culoarea kaki – Ghidul de bună purtare

Inspirată din ținutele militarilor, culoarea kaki a știut cum să se impună drept un must have sezon după sezon în dressingul fashionistelor. Pe un tricou, pe o pereche de pantaloni, o rochie sau un sacou elegant, iată cum se poartă pentru a fi cea mai stilată și plină de clasă.

Cum se fac cele mai frumoase combinații de culori? Dacă îți plac mai degrabă nuanțele de kaki deschis te poți juca cu cele mai frumoase contraste cu nuanțele închise. Adică cu cele de negru, de gri antracit sau de bleumarin. Dar dacă ai o slăbiciune pentru nuanța de kaki închis, poartă kaki-ul cu nuanțele deschise de alb, de bej sau cu cele mai puternice de roșu, de roz sau de galben.

Ce ținute pentru ce look? Care este avantajul imens al nuanței de kaki? Se potrivește oricărui gust și stil. De la un look casual, până la unul elegant, până la unul mai șic în cele mai frumoase ținute de seară, kaki-ul este cel mai bun aliat al celor mai frumoase ținute.

Pentru un look casual trebuie să mizezi pe pantalonii tip carrot în nuanțe de kaki și pe un tricou alb sau negru cu un guler în V. Poți femininza totul cu ajutorul unei curele mai fine și cu cele mai frumoase accesorii.

Pentru cel mai confortabil look, poartă culoarea kaki în partea de sus. Un tricou, o tunică arată minunat alături de blugi.

Pentru cel mai șic look poartă culoarea kaki pe o cămașă și mizează în special pe o nuanță deschisă. Poartă cămașa alături de o fustă dreaptă sau de o fustă tip creion în nuanțe de negru. Pantofii eleganți lăcuiți vin cu cel mai frumos efect. Pentru o ținută foarte frumoasă de seara, nuanța de kaki merge de minune cu auriul.

Fă și tu din nuanța de kaki cel mai de preț aliat.

Lasă un răspuns