First Kill pe Netflix, un nou serial cu lesbiene gen Buffy

Un subtil amestec intre Buffy The Vampire Slayer si Romeo si Julieta, iata tot ce trebuie sa stii despre First Kill, noul serial de pe Netflix.

Daca esti fan vampiri si alte povesti originale sau interesante, iata un nou serial care ar putea sa iti atraga atentia. Este o productie Netflix bazata pe o nuvela a scriitoarei Victoria Schwab, care colaboreaza cu Felicia D. Henderson pentru a scrie serialul.

Aici vom face cunostinta cu Juliette, o adolescenta vampir care trebuie sa isi omoare prima victima. Pune ochii pe noua venita in oras, Calliope, dar nu are noroc, deoarece Callipe este o vanatoare de vampiri care provine dintr-o celebra familie care omoara vampiri. Si in loc sa se urasca, cele doua femei vor ajunge foarte repede sa se iubeasca…

In ceea ce priveste castingul, le vom regasi pe Sarah Catherine Hook care va juca rolul vampirului Juliette, in timp ce Imani Lewis va fi Callliope, vanatoarea de vampiri. Numele lui Emma Roberts din American Horror Story sau Scream Queen apare si el la producator executiv.

Serialul First Kill este compus din 8 episoade si este vorba desci despre o iubire interzisa intre doua adolescente. Se reinventeaza putin povestea de iubire dintre Romeo si Julieta cu un sos putin mai supranatural.

Aceasta poveste a aparut in recenta antologie numita Vampires Never Get Old : Tales with Fresh Bite, care contine si unele povesti ale lui Samira Ahmed, Dhonielle Clayton, Zoraida Córdova & Natalie C. Parker, Tessa Gratton, Heidi Heilig, Julie Murphy, Mark Oshiro, Rebecca Roanhorse, Laura Ruby sau Kayla Whaley.

Fanii inraiti Buffy The Vampire Slayer, Riverdale sau The Vampire Diaries vor fi cu siguranta incantati sa descopere inca un serial cu tema vampirilor, chiar daca acesta este putin mai scurt.

Lasă un răspuns