Game of Thrones, Stranger Things, The Boys… cele mai populare seriale din 2019

De curand, a fost publicata de catre Google o lista cu cele mai cautate seriale iar unele titluri ar putea sa surprinda unele persoane. Sa vedem care sunt acestea.

The Boys. Serialul marca Amazon Prime Video, a marcat spiritele in acest an cu violenta, cu umorul sau, dar si cu momentele sale super-eroice badass. Adaptat dupa comicsurile cu acelasi nume, serialul a stiut cum sa ii captiveze pe fani si s-a impus drept o referinta in anul 2019.

Surviving R. Kell . nu este chiar un serial propriu-zis, ci un documentar de sase episoade difuzat pe Lifetime. Un eveniment care a starnit cele mai vii reactii in timp ce victimele au vorbit despre abuzurile si agresiunile la care au fost supuse.

Dead to Me. Da, nu exista doar La Casa de Papel pe Netflix. Este vorba despre emotionanta si amuzanta poveste de prietenie dintre Christina Applegate si Linda Cardellini care a atras o multime de abonati. Iar in anul 2020 va aparea si sezonul 2.

Euphoria. HBO ne-a oferit un tenn serie fara pereche in anul 2019. Este vorba despre Euphoria, cu personaje complexe si cu intrigi intense si chiar dramatice si o Zendaya la apogeu.

The Umbrella Academz. O familie atipica de supereroi si extrem de disfunctionala, o poveste care a tras o multime de fani in acest an… am putea spune ca a fost un veritabil succes pentru Netflix si ca Apocalipsa atrage mereu.

The Mandalorian. Este unul din cele mai populare seriale ale anului, mai ales datorita personajului sau BebeY oda, o creatura adorabila care a invadat retelele sociale si inimile fanilor.

Chernobyl. Socul anului. O poveste destul de transanta cu privre la tragedia care a avut loc la 26 aprilie 198 din cauza exploziei de la Chernobzl. De la cauze pana la consecinte, totul este tratat aici in cele mai mici detalii.

When They See Us. Foarte multi abonati Netflix au fost atrasi si de acest mini-serial care prezinta arestarea, procesul si perioada petrecuta in arest a cinci tineri acuzati pe nedrept de viol. O poveste socanta si percutanta care a incitat internautii sa afle mai mult despre aceasta drama.

Stranger Things. Este cel mai popular serial de pe Netflix in anul 2019 si o dovedeste inca o data. Daca este cel mai vizionat de catre abonati este si cel mai cautat.

Game of Thrones. Nu e nicio supriza ca este cap de lista in 2019. Sezonul cu numarul opt a fost cel mai discutat si mai dezbatut. Dar si erorile, controversele si finalul dezamagitor pentru unii.

Lasă un răspuns