Huawei P Smart + și aparatul foto triplu la prețul de sub 200 de euro

Huawei P Smart 2019 + reprezinta o copie conforma a modelului de baza, exceptie facand aparatul foto triplu care permite adaugarea unui mod ultra unghi-larg. Aceasta versiune imbunatatita are un pret mai mult decat accesibil, de 199 euro.

Comercializat la un pret de 299 de euro la lansare, Huawei P Smart + 2019 are un pret in scadere pe unele site-uri printre care se regaseste si emag. Ceea ce inseamna o economie deloc de neglijat, de 100 de euro. O oferta mai mult decat atractiva mai ales ca este vorba despre o versiune imbunatatita a vechiului model.

Dupa cum spuneam mai sus, Huawei P Smart + 2019 reprezinta o varianta imbunatatita a lui Huawei P Smart 2019, lansat in urma cu doar cateva luni. Cele doua modele sunt identice in mai multe aspecte insa exista si cateva diferente intre ele, in special in ceea ce priveste fisa tehnica. Regasim fara surpriza un Kirin 710 sprijinit de 3 GB RAM memorie vie pentru a asigura performantele necesare zi de zi, o baterie de 3400 mAh, pentru o autonomie medie si capacitatea de 64GB stocare interna.

Designul este in egala masura similar cu cel al predecesorului sau, cu acelasi ecran IPS LCD de 6,3 inchi, afisand o rezolutie Full HD de 2340X 1080 pixeli si acelasi breton in forma de picatura de apa. Exista totusi un mic detaliu care vine sa schimbe lucrurile si anume aparatul foto triplu de pe partea dorsala a telefonului. Aceasta configuratie de 24+16+2 mpx este mai mult decat excelenta pentru aceasta gama de pret. Vine cu o polivalenta de necontestat in acest segment, in special datorita modului ultra unghi-larg.

Si, pentru a-si linisti fanii din intreaga lume, Huawei a tinut sa ii informeze ca urmeaza sa va actualiza 17 din smartphone-urile pe care le detine pe piata spre Android 10 Q si ca Huawei P Smart + 2019 face, in mod evident, parte din aceasta lista.

De ce recomandam acest smartphone de la Huawei?
– datorita unei fise tehnice similare cu P Smart 2019;
– datorita unui design cunoscut insa foarte bine stapanit;
– datorita unui aparat foto triplu, totul la un pret de sub 200 de euro;

Profita si tu de aceasta reducere de pret, de la 299 de euro la 199 de euro pe site-urile de specialitate.

Lasă un răspuns