Imprimeul floral ne invadează dressingul!

Este cel care anunță primăvara și care devine favoritul nostru mai ales vara. Imprimeul floral domină piesele vestimentare și în acest nou sezon primăvară-vară 2021. Un lucru care nu le displace fashionistelor deoarece cele mai în vogă piese vestimentare ale anului 2021 arată minunat invadate de flori de tot felul.

Flori mici sau mari, un stil liberty, imprimeuri exotice, gipsy sau boeme, buchetele de flori arată cel mai bine pe cele mai trendy haine. Cum se poartă? Ce piese vestimentare trebuie să alegi?

Cum se poartă imprimeul floral? Un buchet de posibilități.

Clasică sau elegantă, rochia cu imprimeuri florale. În versiune elegantă, rochia cu imprimeuri florale arată cel mai bine cu o croială tip furou din material satinat. Arată cel mai bine alături de sandale cu toc și cu un blazer pentru cea mai elegantă alură. Versiune clasică șic, rochia cu imprimeuri florale arată cel mai bine cu o croială de patinatoare. Mai poți miza pe o rochie din mătase, cu detalii dantelate sau cu volănașe, pe cele drepte și scurte, pe cele lungi și ample.

Șic sau casual în sacou sau kimono. Un sacou clasic înflorat șic sau un kimono casual dar boem în același timp? Imprimeul floral oferă un buchet de posibilități.

Poți fi cea mai șic într-un blazer cu flori. Blazerul cu flori este o opțiune foarte elegantă. Cu flori pe un fundal negru este cel mai frumos. Pentru un plus de lejeritate, îl poți alege pe un fundal alb. Dacă vrei să fii mai îndrăzneață, poartă blazerul înflorat alături de pantaloni din piele sau de o fustă de piele.

Casual în kimono. Pentru alurile mai discrete sau mai casual, un kimono cu flori este cea mai bună alternativă la un sacou. Alege un material lejer cu imprimeuri exotice și culori deschise. Arată minunat alături de blugi.

Lasă un răspuns