La ce ne uităm pe Netflix în aprilie

Thrillere inedite, documentare despre animale, seriale de aventura si nu numai…esti curios si tu ce ne rezerva Netflix pentru luna aprilie?

Deoarece primavara isi intra in drepturi incetul cu incetul s-ar putea sa stam mai mult timp pe afara. Dar asta nu inseamna ca vom renunta sa ne uitam la Netflix. Nici pomeneala deoarece platforma de streaming face ce face si reuseste sa se autodepaseasca din nou – o Sabrina acum vrajitoare nu ucenica, o planeta Pamant sublimata intr-un documentar constient, un aventurier al carui supravietuire depinde de noi…

Chilling Adventures of Sabrina, sezonul 2, difuzat incepand cu 2 aprilie. Serialul revine cu al doilea sezon pe Netflix, un total de 10 episoade. Netflix a dezvaluit deja pe data de 18 martie un prim trailer al acestui sezon. Sabrina Spellman, se pregateste sa incendieze liceul in care invata, in ciuda faptului ca il adora. Intr-un minut si jumatate de trailer ne putem da seama ca universul Sabrinei este mult mai sumbru decat in primul sezon. Look-ul sau s-a schimbat, parul sau a albit iar tinutele sale colorate au fost inlocuite cu unele negre.

The perfect date, difuzat incepand cu 12 aprilie. Noah Centino este fara indoiala preferatul realizatorilor de comedii romantice. L-am putut vedea in filme precum Sierra Burgess is a Loser. Se reintoarce in forta in rolul lui Brooks Ratittigan, un elev promitator care, pentru a-si plati studiile, isi gaseste un job mai putin obisnuit, isi propune serviciile ca iubit de inchiriat.

Our Planet, un documentar difuzat incepand cu data de 12 aprilie. Platforma Netflix incearca sa inoveze odata cu acest documentar despre animale realizat de catre creatorul Planet Earth, in parteneriat cu WWF, tradus in peste 55 de limbi, cu Penelope Cruz pe post de naratoare pentru limba spaniola si Salma Hayek pentru America Latina. 17 episoade cu peisaje pur si simplu spectaculaose, specii de animale extrem de rare si pe cale de disparitie…

Quicksand, sezonul 1, difuzat incepand cu 5 aprilie. Netflix a adaptat thrillerul romancierei suedeze Malin Personn Giolito pentru un nou serial inedit, Quicksand. Maja Norberg, o eleva model in varsta de 18 ani este personajul principal si ajunge sa fie acuzata de crima dupa o tragedie petrecuta la scoala.

Lasă un răspuns