Monarhia – Noul The Crown

Aviz fanilor de seriale despre familiile incoronate. Un nou serial 100% regal, de data aceasta despre monarhia suedeza va aparea in curand. Este deci dedicat familiei regale din Suedia si regelui Carl Gustaf, care este la ora actuala pe tron.

Deci dupa ce viata familiei regale britanice a fost sub lupa, a venit si randul familiei regale suedeze.

Daca exista un lucru pe care serialul The Crown l-a demonstrat din plin este ca entuziasmul sau interesul pentru famiiile regale este la cote maxime. Si la fel ca si The Crown, Monarhia este realizat ca si o drama istorica de mai multe sezoane, de cel putin sase episoade fiecare.

Personalitatea centrala va fi deci de aceasta data regele actual Carl XVI Gustaf iar serialul se va baza pe destinul sau fara pereche. De la nasterea sa pana la ajunul celui de-al doilea razboi mondial, pana la copilaria sa foarte speciala, fara figura paterna, tineretea si ascensiunea sa la tron la varsta de 27 de ani, casatoria sa cu Silvia Sommerlath, nasterea copiilor Victoria, Carl Phillipe si Madeleine, toate le vei gasi aici.

Comparatiile cu The Crown vor fi cu siguranta inevitabile, dar acest nou serial nu vrea sa ii faca concurenta, deoarece familiile regale suedeze si britanice sunt foarte diferite, accentul va fi pus aici pe dimensiunea personala.

Scenariul, care este scris de catre Asa Lantz nu este inca incheiat, castingul nici el. Va trebui deci sa asteptam ca scenariul sa fie gata, sa fie validat de catre producator, sa inceapa filmarile si sa treaca si prin etapele de montaj si de post-productie. Deci poate pana in 2022 nu va aparea…

Chiar daca felul in care va fi abordata familia regala nu s-a stabilit inca, producatoarea sa, Anna Wallmark Avelin vrea ca aceasta sa fie facuta din punct de vedere uman.

Lasă un răspuns