Motorola One Action, un ecran perforat 21:9

Dupa mai multe informatii aparute online cu privire la aparatul sau foto, design si unele caracteristici, site-ul german WinFuture a publicat o serie de imagini cu viitorul Motorola One Action, un smartphone dotat cu un ecran perforat, 21:9. Iata cateva informatii despre caracteristicile si pretul acestuia.

Inca de la inceputul anului 2019, Motorola pare sa isi doreasca sa isi revizuiasca gama de smartphone-uri Android. In timp ce, pana in prezent, constructorul prezenta gama Moto, declinata in versiuni precum G, Z sau X, Motorola vine cu o gama noua botezata Motorola One. Motorola One Vision are particularitatea de a adopta un design original, cu un ecran perforat in format 21:9. Este vorba in egala masura si de primul smartphone in afara de Samsung dotat cu un procesor Samsung Exynos.

Motorola ar trebui sa reia toate aceste particularitati pentru noul sau smartphone din gama One, Motorola One Action. Un aparat pe care l-am putut deja vedea in imaginile aparute deja online luna trecuta si care ar adauga versiunii One Vision un al treilea aparat foto in partea din spate. Dupa cum spuneam mai sus, site-ul WinFuture a postat mai multe poze cu noul telefon Motorola. Acesta se pare ca urmeaza sa fie disponibil in doua culori, alb sau negru. Conform aceluiasi site, Motorola One Action urmeaza sa profite de o rezolutie de 2520 X 1080 pixeli in format 21:9.

Un pret asteptat de 300 de euro. Motorola One Action urmeaza sa fie dotat cu procesorul Exynos 9609th, cu 4GB RAM si un minim de 128 GB de stocare, extensibila prin intermediul unui card de memorie. Aparatul foto principal ar trebui sa permita realizarea unor clisee de 13mpx, la fel ca si aparatul foto din fata, integrat in ecran. In partea din spate, unul din cele doua aparate foto suplimentare ar trebui sa ofere un mod unghi ultra-larg. Bateria telefonului Motorola One Action ar trebui sa fie de 3500 mAh, incarcabila prin USB-C.

De altfel, WinFuture are acces si la tarifele propuse de Motorola One Action, datorita Amazon Germania. Ceea ce inseamna ca noul smartphone propus de Motorola ar trebui sa fie disponibil incepand cu pretul de 299 de euro pentru varianta 4GB/128 GB. Un model mai accesibil, de 3GB/64 GB ar putea fi propus de constructor in egala masura. Inca nu avem informatii cu privire la o lansare oficiala insa cert este ca nu mai avem foarte mult de asteptat.

Lasă un răspuns