Puloverele tip sweat trendy ale primăverii

O piesă vestimentară casual, foarte confortabilă care a devenit un must have în ultimele sezoane, puloverul tip sweat se impune în această primăvară drept o piesă vestimentară indispensabilă din dressingul fashionistelor înrăite.

Un lucru deloc de mirare. Este o piesă vestimentară foarte practică, confortabilă, stilată, ușor de purtat și de accesorizat care stă la baza unor look-uri în tendințe și orginale.

Este șic atunci când se poartă peste o cămașă albă și purtată alături de o fustă dreaptă sau una tip creion, dar poate să devină și mai cool când este purtată alături de blugii boyfriend. Pentru a ataca zilele frumaose de primăvară așa cum trebuie iată puloverele tip sweat de purtat fără moderație.

Puloverul sweat cu mesaj, indetronabil. Un clasic al genului, puloverul sweat cu mesaje face parte din piesele vestimentare must have. Cele în nuanțe de bleumarin și de alb arată foarte bine arată foarte bine peste o cămașă și alături de o pereche de pantaloni șic și fluizi.

Puloverul tip sweat cu dungi și cu mesaje. Va arăta cel mai bine alături de o pereche de pantaloni slim și de o pereche de bascheți. Dar pentru a fi cea mai feminină, arată cel mai bine alături de espadrilele cu platforme.

Puloverul tip sweat cu imprimeuri grafice. Un model grafic, plin de vitamină, pepsy și plin de vitamină arată cel mai bine cu un model animal print în nuane de violet, de roz și de alb. De purtat alături de o pereche de pantaloni scurți din blugi sau de pantaloni fluizi cu talia înaltă. Vei obține astfel cel mai șic și mai cool look.

Puloverul sweat cu imprimeuri. Un model cu imprimeuri trendy si cu glugă va arăta foarte bine alături de o fustă pentru a fi cea mai feminină. Dar și cu cele mai frumoase motive precum cactusul, bananele, florile sau cele aztece.

Lasă un răspuns