Riverdale, The Walking Dead, Grey’s Anatomy… personajele care meritau mai mult

Disparitiile numeroaselor personaje din seriale pot sa fie foarte frustrante pentru fanii impatimiti. Iata deci care sunt personajele care meritau mult mai mult.

Jesus, “The Walking Dead”. Jesus este cea mai recenta victima din serial, omorta in episodul 8 al sezonului 9. O decizie care nu a placut insa nici actorului, nici fanilor serialului. Frustrant.

Carl Grimes, “The Walking Dead”. Carl nu a fost cel mai iubit personaj din serial, dar evolutia sa a sedus multa lume de-a lungul sezoanelor. Iar moartea sa a fost un veritabil soc si neplacere, datorita potentialului sau. Cum sa credem ca un supravietuitor atat de puternic ar putea sa cada victima unei muscaturi de zombie?

Derek Sheperd, « Grey’s Anatomy ». Da, Derek a frant multe inimi in celebryl serial, timp de 11 sezoane. Dar nu este problematic faptul ca parasit serialul, ci felul in care l-a parasit. O simpla neatentie pe sosea, un moment in care se uita la telefonul mobil. Derek merita cu siguranta ceva mai bun decat atat.

Frank Randall, « Outlander ». Da, Claire si James sunt facuti unii pentru altii. Nu exista urma de indoiala in inima fanilor serialului. Frank Randall o iubeste profund pe Claire totusi si a fcut orice pentru ea atunci cand a revenit din secolul 20. Dar saracul a murit intr-un accident de masina in sezonul 3. frustrant.

Bob Newby, « Stranger Things ». interpretat de catre Sean Astin, Bob apare in sezonul 2 al serialului. Si aflam ca este in cuplu cu Joyce din primul episod. Dar din nefericire insa, nu va supravietui acestui nou capitol si va muri la sfarsitul sezonului, devorat. Dar merita sa ramana in viata, fiind apreciat de toti fanii.

Cheryl Blossom si Toni Topaz, « Riverdale ». Riverdale are o problema cu Cheryl si nu dateaza din sezonul 3. personajul este retras prea repede si participa mult prea rar la intrigile de aici. si ce sa mai spunem despre relatia sa cu Toni? Este inexistenta si cele doua se comporta ca doua bune prietene. Si totusi, acest cuplu a placut enorm de mult fanilor si merita mai mult.

Charlie Bradbury, « Supernatural ». Personajele feminine nu prea reusesc sa isi faca un loc in universul foarte masculin al acestuo serial. Charlie Bradbury a aparut de 11 ori intrre sezoanele 7 si 14 dar aparitia sa s-a incheiat cu o moarte sangeroasa si brutala. Foarte apreciata de fani si de catre fratii Winchester, cu siguranta merita mai mult.

Cordelia Chase, Angel. La sfarsitul sezonului 3, Cordelia a parasit Buffy cu Angel, pentru a avea propriul sau serial. Aici personajul a evoluat foarte mult devenind unul din cele mai bune din universul lui Joss Whedon. Dar sarcina actritei a schombat foarte mult lucrurile si personajul a fost sacrificat.

Lasă un răspuns