Rochița albă – Ghid de bună purtare

Odată ce primele raze de soare își fac apariția încet dar sigur, indemodabila rochiță neagră sau little black dress ese detronată de cea albă. O piesă vestimentară must have din garderobă, iată cum se poartă pentru a fi cea mai trendy și cea mai stilată.

Lejeră, casual sau mai elegantă, simplă sau cu detalii bine gândite, rochița albă este cea care se poate purta la orice ocazie și care se poate adapta oricărui stil.

Alege rochița albă în funcție de look-ul pe care vrei să îl obții.

Pentru un look casual șic alege o rochiță albă mai fluidă, cu o formă dreaptă și cu detalii precum dantela sau volănașele. Poți miza și pe cele mai frumoase accesorii precum o curea în talie sau bijuterii mai originale, dar și pe cei ai trendy pantofi ai primăverii: balerini, espadrile, sandale cu platformă…Geaca de blugi poate completa de minune ținuta.

Pentru un look mai boem alege să porți o rochiță albă din dantelă. Sau pe un model croșetat la nivelul pieptului. Volănașele pot conferi rochiței albe un stil foarte cuminte. Forma amplă scurtă este perfectă pentru seară, iar cea lungă pentru zi. O pereche de sandal,e un colier și o cordeluță înflorată pot completa de minune ținuta.

Pentru un look de working girl. Da, rochița albă se poate purta chiar și la birou. Dar trebuie să alegi un model până la genunchi cu un guler rotund sau cu un guler în V. Un model simplu cu o croială dreaptă sau mai mulată în talie va fi pus cel mai bine în valoare de bijuteriile mai sobre și de o pereche de pantofi cu toc eleganți.

Pentru un maximum de stil nu uita că:
– albul transparent nu este recomandat pentru rochiță deoarece poți obține un look vulgar.
– evită un total look din dantelă dacă nu vrei să arați ca o mireasă.
– fiecare rochie albă trebuie să fie pusă în valoare de accesorii.

Lasă un răspuns