Sandalele cu șireturi sunt cele mai frumoase!

Din familia pantofilor cu șireturi, ar trebui să existe un model de pantofi care să îți facă cu ochiul. Este vorba despre sandalele cu șireturi. Dar nu orice tip de șireturi, ci cele mai frumoase bride și cele mai șic șireturi care să se înnoade în jurul gleznei sau al picioarelor.

Sandalele cu șireturi sunt foarte șic și feminine și care vor conferi picioarelor tale un aspect foarte delicat. Cu toc te vor face să fii cea mai sexy, în timp ce varianta lor fără toc este cea care va pune în valoare orice tip de ținută.

Fie că îți plac sandalele colorate, negre, cu paiete, cu fundițe sau cât mai simple, vei avea de unde alege. Dar asta nu este tot. Sandalele vertiginoase, cu platforme, cu detalii decupate, din piele suede, cu franjuri sau cu imprimeuri piton arată cel mai bine ornate cu șireturi.

Cu ce se poartă mai concret? Aceste sandale se pot purta la orice tip de ținută. Le poți purta la cele mai frumoase rochii cu impimeuri, la salopete, la o cămașă și la o pereche de pantaloni scurți din blugi, la o fustă tip pantalon sau la una midi… Sandalele cu șireturi sunt cele care te vor pune în valoare, fie că ai un look mai cool, fie că ai un look mai glamour sau mai sofisticat.

Sandalele cu șireturi se pot purta la o pereche de blugi simpli slim în nuanțe de negru, la o pereche de pantaloni cu o lungime 7/8, la o fustă mai lungă și mai lejeră, la un top Bardot elegant plin de clasă sau la o salopetă de blugi.

Sandalele cu șireturi sunt cele care îți vor pune gleznele în valoare cu stil și cu clasă. Tu ai o pereche de sandale cu șireturi la tine în dressing?

Lasă un răspuns