Seriale Netflix de urmărit în mod obligatoriu

La sfarsitul unei saptamani lungi de munca care este cea mai potrivita metoda de a ne relaxa daca nu urmarind un serial difuzat de Netflix? Netflix vine in fiecare luna cu seriale noi, are de toate pentru toate gusturile. Iata o lista cu cele mai bune seriale oferite de Netflix.

The Bodyguard. Povestea sergentului David Budd, un fost luptator ce a fost numit garda de corp a Juliei Montague, un ministru extrem de conservator. Punctele de vedere politice extrem de diferite ale celor doua personaje vor crea rapid tensiuni serioase dar si tensiuni romantice. Un serial foarte bun de actiune, cu numeroase intrigi politice dar si cu multe scene toride.

Sex Education. Daca te gandeai ca pubertatea este deja un subiect depasit pentru un serial de televiziune, afla ca te-ai inselat. Sex Education este un serial britanic intrigant. Participarea actritei din X-Files si Hannibal ii confera un suflu nou. Aceasta interpreteaza rolul Dr.Jean F. Milburn, o sexoterapeuta si mama celibatara a lui Otis, un adolescent incredibil de neindemanatic caruia ii este greu sa isi asume propria sexualitate.

Russian Doll. Russian Doll este unul din serialele vedeta ale anului 2019. Nadia, o creatoare de jocuri video din New York, moare in ziua in care implineste varsta de 36 de ani dupa care se trezeste intr-o baie si se vede obligata sa retraiasca la nesfarsit aceeasi noapte blestemata, presarata de angoase existentiale si numeroase crize.

You. You este un serial bazat pe un best-seller scris de Caroline Kepnes, cu acelasi nume, unul din succesele actuale ale Netflix. Povestea se deruleaza la New York unde librarul Joe intalneste o studenta care viseaza sa devina o autoare de succes. Beck se lasa rapid fermecata de Joe. Extrem de indragostit, Joe este capabil de orice doar sa intre in viata sa privata. Dragostea pentru Beck se transforma intr-o veritabila obsesie. Joe nu este un romantic cum a crezut Beck, este un veritabil psihopat.

The Haunting of Hill House. Adaptarea romanului omonim al lui Shirley Jackson datand din anul 1959, serialul are in centru familia Crain care tocmai se muta in casa noua. Parintii, Olivia si Hugh, precum si cei cinci copii, Steven, Shirley, Theodora si gemenii Nel si Luke vor sa restaureze proprietatea si sa o vanda pentru a scoate profit. Dar, curand, lucruri stranii incep sa se petreaca…

Lasă un răspuns