Serialul Big Sky- ne uităm sau nu la el?

Una din cele mai recente creatii ale lui David E. KelleyA, cel care sta in spatele Big Little Lies si Ally McBeal, Big Sky este un serial adaptat dupa romanul The Highway, al lui C.J. Box.

Este vorba despre un thriller politist, centrat pe mai multe disparitii dintr-o provincie americana care vor fi anchetate de catre detectivii privati Jenny si Cody Hoyt, dar si de Cassie Dewell.

Inca din primele minute ale serialului, suntem scufundati in universul Big Sky, cu o identitate bine definita. Aici vom descoperi superbe peisaje cu paduri, lacuri si munti din Statul Montana. Avem si o banda sonora mai country si o intriga care se instaleaza crescendo.

La inceput de serial, personajele ne sunt prezentate in mod succesiv- sotii Jenny si Cody Hoyt, un cuplu cu probleme, dar si colega lor, Cassie Dowell care pune sare pe rana sau aduce scantei la ei in cuplu.

La cativa kilometri de ei ne este prezentat si Roland, un introvertit, a carui identitate sau personalitate este distrusa de mama sa si inca si mai departe, surorile Sullivan, Danielle si Grace care calatoresc din Colorado la Montana. Cu siguranta ca te vei intreba si tu care este legatura dintre personaje, la fel ca si un puzzle, ale carui piese se vor potrivi de minune pana la urma.

Povestea este construita foarte bine, suspanul este omniprezent. Si chiar daca la inceput avem impresia ca suntem intre o eterna reeditare a intrigii, lucrurile pana la urma nu se petrec cum am fi crezut.

Suntem deci pe pista unui serial killer si atmosfera misteriosa te va face sa vrei sa vezi si sa afli mai multe.

Serialul te va uimi cu siguranta, in ciuda temei sau a universului sau aparent banal. Asta e garantat!

Lasă un răspuns