Sweet Tooth, noul serial fantastic Netflix cu viitorul său hibrid

Netflix a dezvaluit recent, trailerul pentru noul sau serial fantastic, Sweet Tooth. Este un serial care ne arata cu ce seamana un viitor hibrid dupa ce planeta Pamant a fost distrusa de o epidemie care a facut ravagii.

O pandemie care afecteaza intrega lume si care duce la distrugerea civilizatiilor asa cum le cunosteam, asta pe cand lumea credea ca este doar un simplu virus? Suna cunoscut?

Este si tema serialului Sweet Tooth, adaptarea Netflix a comicsurilor lui Jeff Lemire. Descoperim aici peisaje distruse pe fondul apocalipsei si a virusului, dar si copii, pe jumatate oameni, pe jumatate animale. Este vorba deci despre un univers foarte special, unde distrugerea civilizatiilor duce la aparitia unor oameni hibrizi, printre care si micul Gus, un copilas adorabil cu coarne de cerb.

Incapabili sa stie daca creaturile caudate stau la baza virusului sau daca acestea sunt consecinta lor, oamenii de tin departe.

Dupa pandemie oamenii au evoluat si Gus face parte si el din populatia hibrida. Se intalneste cu Jepperd, un barbat foarte tacut cu care pleaca in Aventura dupa ce a stat timp de 10 ani ascuns in fundul padurii.

Pe drum, se vor intalni cu o gasca heteroclite de tinere creaturi, pe jumatate oameni, pe jumatate animale. Vor descoperi si o conspiratie si vor pleca mai ales in cautarea unor raspunsuri.

Este fara doar si poate o uimitoare, poetica si emtionanta poveste a lui Gus care, contrar tuturor asteptarilor devine prieten cu Jepperd, un marginal solitar. Spectatorii vor evada si ei intr-o veritabila Aventura, intr-un univers unde natura isi reintra in drepturi, acest serial fiind un recit post-apocaliptic plin de speranta.

Acest serial se anunta a fi destul de fidel benzilor desenate de unde se inspira. Va fi disponibil incepand cu data de 4 mai pe Netflix.

Lasă un răspuns