The Perfectionists, un spin off al Pretty Little Liars în sfârșit disponibil

Iata o noua veste care cu siguranta va fi pe placul fanilor lui Spencer, Aria, Emily si Hanna. Pretty Little Liars are acum dreptul la un spin off, The Perfectionists. Acesta din urma va fi difuzat in Statele Unite ale Americii incepand cu miercuri, 20 martie pe canalul Freeform.

De la finalul ultimului sezon al serialului Pretty Little Liars, in urma cu un an, Rosewood, locuitorii sai si misterele sale ne lipsesc. Am putut umple acest gol imens din sufletele noastre cu o nou serial produs de catre canalul american Freeform – The Perfectionists, un spin off al Pretty Little Liars, al carui difuzare va incepe miercuri, 20 martie in Statele Unite ale Americii. Recent, un trailer a fost dezvaluit de catre Freeform, lansandu-ne sa intelegem ca intriga acestui serial se va derula la Beacon Heights. The Perfectionists se anunta la fel de adictiv si plin de surprize ca Pretty Little Liars.

The Perfectionists este o alta adaptare a unei alte serii de romane scrise de catre autorul lui Pretty Little Liars, Sarah Shepard. Veste buna, Marlene King, mama serialului original se va ocupa de acest serial. The Perfectionists se deruleaza in oraselul Beacon Heights. Serialul urmeaza destinul a cinci adolescente extrem de diferite Ava, Caitlin, Mackenzie, Julie si Parker. Cele cinci au totusi un punct in comun – detesta aceeasi persoana, pe seducatorul Nolan. Isi unesc fortele si pun la cale un plan, acela de a-i simula moartea.

Insa, din nefericire, tanarul chiar moare, in circumstante similare celor descrise de adolescente. Decid sa inceapa o ancheta pentru a gasi adevaratul vinovat si pentru a-si demonstra nevinovatia.

Alison si Mona in casting
O alta veste buna este prezenta in casting a unor fete cunoscute de catre fanii serialului Pretty Little Liars. Sasha Pieterse care interpreta rolul misterioasei Alison se va reintoarce pentru acest serial. La fel ca Janel Parrish, versatila Mona. Inca nu se stie cum se vor inegra cele doua in intriga serialului, ramane de vazut.

Freeform a comandat un sezon intreg al acestui serial, episodul pilot a fost difuzat pe data de 20 martie.

Lasă un răspuns